TENTANG KAMI

Terobosan

  • JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED
  • JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED
  • laluncatan

    BUBUKA

    JUMP MACHINERY (SHANGHAI) TERBATAS nyaéta perusahaan gabungan-saham modérn luhur, anu mimitina nyaéta Pabrik Mesin Industri Cahaya Shanghai, anu khususkeun dina garis pamrosésan konci jus buah pekat, jam, bubur, olahan buah tropis, keusikan panas inuman jus buah, ramuan atanapi inuman téh, Inuman karbonat, yoghurt, kéju sareng susu pengolahan susu susu cair. Karyawan urang gaduh karakter moral anu saé, sareng insinyur propésional, téknisi sareng personil R&D langsung ti pabrik mesin tuangeun anu asli, ogé ngagaduhan sajumlah master sareng Ph. D rékayasa tuang sareng mesin bungkus, janten kami lengkep kalayan pangabisa komprehensif mendesain sareng ngembangkeun sakabéh proyék, manufaktur, instalasi Komisioning, latihan téknis, jasa saatos-penjualan sareng aspék sanés.

    produk

    Luncat

  • Kitchen Equipment

    Parabot Dapur

    Parabot dapur nuduhkeun alat-alat sareng alat-alat anu disimpen dina dapur atanapi kanggo masak. Parabot dapur biasana kalebet alat pemanasan masak, alat pamrosésan, disinféksi sareng alat pamrosésan beberesih, suhu normal sareng alat panyimpenan suhu rendah. Daérah fungsional dapur tina industri katering dibagi kana: gudang katuangan katuangan, gudang katuangan non-pokok, gudang barang garing, kamar salting, kamar pastry, kamar snack, ruang asakan tiis, ruang pamrosésan utama ...

  • Apple, pear, grape, pomegranate processing machine and production line

    Apel, pir, anggur, po ...

    Apel, pir, anggur, mesin pengolahan dalima sareng lini produksi cocog pikeun ngolah apel, pir, anggur sareng dalima. Éta tiasa ngahasilkeun jus anu jelas, jus keruh, jus kentel, bubuk buah, buah-buahan macét. Garis produksi utamina diwangun ku lift Scraper, bubble cleaner, brush cleaner, preheater, precooking machine, crusher, beater, juicer, belt juicer, horisontal screw centrifuge, butterfly centrifuge, ultrafiltration Equipment, filtration Equipment, resin adsorptio ...

  • Olive, plum, bayberry, peach, apricot, plum processing machine and production line

    Zaitun, plum, bayberry, ...

    Zaitun, plum, bayberry, peach, apricot, mesin pengolahan plum sareng lini produksi cocog pikeun ngolah zaitun, plum héjo, bayberry, peach, apricot sareng plum. Éta tiasa ngahasilkeun jus anu jelas, jus turbid, bubur asli, jus pekat, bubur pekat, bubuk buah, jam buah, cuka buah sareng produk sanés. Zaitun, plum, bayberry, peach, apricot, mesin pengolahan plum sareng jalur produksi utamina diwangun ku mesin beberesih, lift, sterilisasi UV, remover nuklir, beater ...

  • Blueberry, blackberry, mulberry, strawberry, raspberry, red bayberry, cranberry processing machine and production line

    Blueberry, blackberry, ...

    Blueberry, blackberry, mulberry, strawberry, raspberry, red bayberry, cranberry processing machine sareng lini produksi tiasa ngahasilkeun jus anu jelas, jus turbid, konsentrasi jus, bubuk buah, buah-buahan macét sareng produk sanésna. Garis produksi utamina diwangun ku mesin cuci anu ngageleger, lift , mesin pamariksaan, juicer kantong hawa, tank énzimolisis, decanter, ultrafilter, homogenizer, mesin degassing, mesin sterilisasi, mesin ngeusian, mesin Standar sareng komponén alat-alat sanés. Ieu ...

  • Mango, pineapple, papaya, guava processing machine and production line

    Mangga, nanas, papa ...

    Éta tiasa ngahasilkeun jus anu jelas, jus keruh, jus kentel, bubuk buah, buah-buahan macét. Garis ieu kalebet mesin pembersih gelembung, kerekan, mesin seleksi, sikat mesin beberesih, mesin motong, mesin precooking, mesék sareng mesin denudasi, crusher, sabuk juicer, pemisah, alat konsentrasi, sterilisasi sareng mesin ngeusian, jst lini produksi ieu didesain sareng konsép canggih sareng tingkat luhur otomatisasi; Parabot utami sadayana didamel tina stainless steel kualitas luhur, ...

  • Small Yoghurt Equipment

    Alat-alat Yoghurt Leutik

    Produk yoghurt dina pasaran seuseueurna ...

  • Fruits And Vegetables Drying Packing Whole Line

    Bungbuahan Sareng Sayuran ...

    Produk akhir: bubuahan garing, v garing ...

  • Pure Water Prodution Machine

    Produksi Cai Murni ...

    Aliran mesin produksi cai murni: Cai atah → ...

  • Carbonated Beverage And Soda Drink Prodution Machine

    Minuman Karbonat ...

    Inuman karbonat, bahan utama kalebet ...

  • Beverage Equipment And Production Line

    Peralatan Minuman Sareng ...

    Rupa-rupa jus umum: jus apel, jeruk bali ...

  • Pasta Machine And Spaghetti Equipment

    Mesin Pasta Sareng Spag ...

    Garis produksi tina bahan baku ingre ...

  • French Fries Equipment

    Parabot Perancis Fries

    Aliran prosés peralatan gorengan Perancis anu beku: Li ...

  • Soft Candy Machine

    Mesin permén lemes

    Mesin permén lemes sareng prosés lini produksi ...

  • Canned Fish Equipment

    Pakakas Lauk Kaléng

    Sealing sarua. Numutkeun kana prosés anu béda ...

  • Self Brewed Fresh Beer Equipment

    Diri Bir Biru seger ...

    Bir anu diseduh nyalira nuduhkeun bir anu diseduh ku ...

  • BERITA

    Jasa Kahiji

  • lini produksi és krim, Peralatan És Krim 、 Mesin Pangolah És Krim

    Aliran sareng karakteristik lini produksi és krim, Peralatan És Krim 、 Mesin Krim És Krim Numutkeun kana seureuh prosésna, lini produksi és krim diwangun ku walungan tiis sareng panas, pipa sterilisasi, homogenisasi tekanan tinggi, péstis, mesin katirisan, mesin ngeusian , q ...

  • Pabrik jus Brasil ningali ka Expo Cina pikeun nguatkeun bisnis

    Pabrikan jus buah tropis organik organik Leuweung DNA hoyong pisan ngembang bisnisna ka "sisi sanés dunya" ku nyandak bagian dina Expo Impor Internasional China (CIIE) anu bakal datang. "Éta mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun perusahaan urang yén pameran sapertos CIIE tiasa kabuka pikeun ...

  • English
  • French
  • German
  • Portuguese
  • Spanish
  • Russian
  • Japanese
  • Korean
  • Arabic
  • Irish
  • Greek
  • Turkish
  • Italian
  • Danish
  • Romanian
  • Indonesian
  • Czech
  • Afrikaans
  • Swedish
  • Polish
  • Basque
  • Catalan
  • Esperanto
  • Hindi
  • Lao
  • Albanian
  • Amharic
  • Armenian
  • Azerbaijani
  • Belarusian
  • Bengali
  • Bosnian
  • Bulgarian
  • Cebuano
  • Chichewa
  • Corsican
  • Croatian
  • Dutch
  • Estonian
  • Filipino
  • Finnish
  • Frisian
  • Galician
  • Georgian
  • Gujarati
  • Haitian
  • Hausa
  • Hawaiian
  • Hebrew
  • Hmong
  • Hungarian
  • Icelandic
  • Igbo
  • Javanese
  • Kannada
  • Kazakh
  • Khmer
  • Kurdish
  • Kyrgyz
  • Latin
  • Latvian
  • Lithuanian
  • Luxembou..
  • Macedonian
  • Malagasy
  • Malay
  • Malayalam
  • Maltese
  • Maori
  • Marathi
  • Mongolian
  • Burmese
  • Nepali
  • Norwegian
  • Pashto
  • Persian
  • Punjabi
  • Serbian
  • Sesotho
  • Sinhala
  • Slovak
  • Slovenian
  • Somali
  • Samoan
  • Scots Gaelic
  • Shona
  • Sindhi
  • Sundanese
  • Swahili
  • Tajik
  • Tamil
  • Telugu
  • Thai
  • Ukrainian
  • Urdu
  • Uzbek
  • Vietnamese
  • Welsh
  • Xhosa
  • Yiddish
  • Yoruba
  • Zulu