Babagan Kita

Terobosan

  • JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED
  • JUMP MACHINERY (SHANGHAI) LIMITED
  • mlumpat

    PURWAKA

    JUMP MACHINERY (SHANGHAI) TERBATAS yaiku perusahaan saham modern modern, sing sadurunge yaiku Pabrik Mesin Industri Cahaya Shanghai, sing spesialisasine ing jalur pamrosesan kunci jus buah konsentrat, selai, bubur, pamrosesan buah tropis, ngisi panas omben jus buah, omben-omben utawa omben-omben teh, Minuman karbonat, yoghurt, keju lan pabrik pangolahan susu susu cair. Karyawan duwe karakter moral sing apik banget, lan insinyur profesional, teknisi lan personel R&D langsung saka pabrik mesin panganan asli, uga duwe sawetara master lan Ph. D rekayasa panganan lan mesin kemasan, mula kita wis siyap kanthi kemampuan ngrancang lan pangembangan kabeh proyek, pabrik, instalasi Komisi, pelatihan teknis, layanan purna jual lan aspek liyane.

    produk

    Langsung

  • Kitchen Equipment

    Piranti Dapur

    Piranti pawon nuduhake piranti lan piranti sing dipasang ing pawon utawa kanggo masak. Piranti pawon biasane kalebu alat pemanas masak, peralatan pangolahan, desinfeksi lan peralatan pangolahan reresik, suhu normal lan peralatan panyimpenan suhu sithik. Area fungsional pawon ing industri katering dipérang dadi: gudang panganan pokok, gudang panganan non-pokok, gudang barang garing, ruang salting, kamar pastry, kamar camilan, kamar sajian adhem, ruang pamroses utama ...

  • Apple, pear, grape, pomegranate processing machine and production line

    Apel, pir, anggur, po ...

    Mesin pangolahan apel, pir, anggur, pomegranate lan lini produksi cocog kanggo ngolah apel, pir, anggur, lan delima. Bisa ngasilake jus bening, jus keruh, jus konsentrat, bubuk buah, selai buah. Garis produksi utamane kalebu lift Scraper, cleaner gelembung, sikat sikat, preheater, mesin precooking, crusher, beater, juicer, sabuk juicer, centrifuge sekrup horisontal, centrifuge kupu-kupu, peralatan ultrafiltrasi, peralatan filtrasi, resor adsorptio ...

  • Olive, plum, bayberry, peach, apricot, plum processing machine and production line

    Zaitun, plum, bayberry, ...

    Zaitun, plum, bayberry, peach, apricot, mesin pamroses plum lan lini produksi cocog kanggo ngolah zaitun, plum ijo, bayberry, peach, apricot lan plum. Bisa ngasilake jus bening, jus turbid, pulp asli, jus konsentrat, pulp konsentrat, bubuk buah, selai buah, cuka buah lan produk liyane. Zaitun, plum, bayberry, peach, apricot, mesin pamroses plum lan lini produksi utamane kasusun saka mesin pembersih, elevator, sterilisasi UV, remover nuklir, beater ...

  • Blueberry, blackberry, mulberry, strawberry, raspberry, red bayberry, cranberry processing machine and production line

    Blueberry, blackberry, ...

    Blueberry, blackberry, mulberry, strawberry, raspberry, red bayberry, cranberry mesin lan lini produksi bisa ngasilake jus bening, jus keruh, konsentrat jus, bubuk buah, selai buah-buahan lan produk liyane. Lini produksi umume kalebu mesin cuci, lift , mesin mriksa, jus udara, tank enzim, decanter, ultrafilter, homogenizer, mesin degassing, mesin sterilisasi, mesin pengisi, mesin standar lan komponen peralatan liyane. Iki ...

  • Mango, pineapple, papaya, guava processing machine and production line

    Mangga, nanas, papa ...

    Bisa ngasilake jus bening, jus keruh, jus konsentrat, bubuk buah, selai buah. Baris iki kalebu mesin pembersih gelembung, angkat, mesin seleksi, mesin pembersih sikat, mesin pemotong, mesin precooking, peeling lan mesin denudasi, crusher, sabuk juicer, pemisah, peralatan konsentrasi, sterilisasi lan mesin pengisi, lsp. Lini produksi iki dirancang karo konsep canggih lan tingkat otomatisasi dhuwur; Peralatan utamane kabeh digawe saka stainless steel berkualitas tinggi, ...

  • Small Yoghurt Equipment

    Piranti Yoghurt Cilik

    Produk yogurt ing pasar umume ...

  • Fruits And Vegetables Drying Packing Whole Line

    Woh-wohan lan Sayuran ...

    Produk pungkasan: bubuk woh-wohan garing, ...

  • Pure Water Prodution Machine

    Produksi Banyu M ...

    Aliran mesin produksi banyu murni: Banyu mentah → ...

  • Carbonated Beverage And Soda Drink Prodution Machine

    Minuman Karbonat ...

    Minuman karbonat, bahan utama kalebu ...

  • Beverage Equipment And Production Line

    Peralatan Minuman Lan ...

    Macem-macem jus umum: jus apel, jeruk bali ...

  • Pasta Machine And Spaghetti Equipment

    Mesin Pasta Lan Spag ...

    Lini produksi saka bahan baku ingre ...

  • French Fries Equipment

    Peralatan Goreng Prancis

    Aliran proses peralatan kentang goreng beku: Li ...

  • Soft Candy Machine

    Mesin permen alus

    Mesin permen empuk lan proses lini produksi ...

  • Canned Fish Equipment

    Piranti Ikan Kaleng

    Sealing equ. Miturut proses sing beda ...

  • Self Brewed Fresh Beer Equipment

    Bir Bir Seger Dhewe ...

    Bir sing digawe bir dhewe nuduhake bir sing digawe ...

  • PAWARTA

    Layanan Pisanan

  • lini produksi es krim, Peralatan Es Krim 、 Mesin Pengolah Es Krim

    Alur lan karakteristik lini produksi es krim, Peralatan Es Krim Machine Mesin Pangolah Es Krim Miturut urutan proses, lini produksi es krim kasusun saka kali adhem lan panas, sterilisasi pipa, homogenisasi tekanan tinggi, adhem piring, mesin pembekuan, mesin pengisi , q ...

  • Pabrik jus Brasil katon ing pameran China kanggo nambah bisnis

    Produsen jus buah tropis organik Brasil, Hutan DNA, kepengin ngembangake usahane menyang "sisih liyane ing donya" kanthi melu Ekspo Impor Internasional China (CIIE) sing bakal teka. "Iki minangka kesempatan sing apik kanggo perusahaan kita supaya pameran kaya CIIE bisa mbukak kanggo ...

  • English
  • French
  • German
  • Portuguese
  • Spanish
  • Russian
  • Japanese
  • Korean
  • Arabic
  • Irish
  • Greek
  • Turkish
  • Italian
  • Danish
  • Romanian
  • Indonesian
  • Czech
  • Afrikaans
  • Swedish
  • Polish
  • Basque
  • Catalan
  • Esperanto
  • Hindi
  • Lao
  • Albanian
  • Amharic
  • Armenian
  • Azerbaijani
  • Belarusian
  • Bengali
  • Bosnian
  • Bulgarian
  • Cebuano
  • Chichewa
  • Corsican
  • Croatian
  • Dutch
  • Estonian
  • Filipino
  • Finnish
  • Frisian
  • Galician
  • Georgian
  • Gujarati
  • Haitian
  • Hausa
  • Hawaiian
  • Hebrew
  • Hmong
  • Hungarian
  • Icelandic
  • Igbo
  • Javanese
  • Kannada
  • Kazakh
  • Khmer
  • Kurdish
  • Kyrgyz
  • Latin
  • Latvian
  • Lithuanian
  • Luxembou..
  • Macedonian
  • Malagasy
  • Malay
  • Malayalam
  • Maltese
  • Maori
  • Marathi
  • Mongolian
  • Burmese
  • Nepali
  • Norwegian
  • Pashto
  • Persian
  • Punjabi
  • Serbian
  • Sesotho
  • Sinhala
  • Slovak
  • Slovenian
  • Somali
  • Samoan
  • Scots Gaelic
  • Shona
  • Sindhi
  • Sundanese
  • Swahili
  • Tajik
  • Tamil
  • Telugu
  • Thai
  • Ukrainian
  • Urdu
  • Uzbek
  • Vietnamese
  • Welsh
  • Xhosa
  • Yiddish
  • Yoruba
  • Zulu